2018. május 31., csütörtök

Olvasd kedvenced kedvencét - Rácz-Stefán Tibor #19

Sziasztok, kedves Olvasók! 

Üdvözlök mindenkit a blogon, itt Ella és az Olvasd kedvenced kedvencét rovat legújabb száma! A mai vendégünk nem más, mint Rácz-Stefán Tibor, a Könyvmolyképző kiadó sikeres írója. Immáron három gyönyörű regény apja, legújabb könyve Mikrofonpróba címen jelent meg 2017-ben. Info: A közeljövőben számítsatok majd két értékelésre is tőlünk a blogon Tibor könyveit illetően. Mi már nagyon izgatottak vagyunk a történetek miatt, engem személy szerint már régóta izgatnak a neve alatt megjelent címek. No majd meglátjuk, mi sül ki belőle! 😄 
Nem is húzom itt tovább az időt, íme Tibor top öt könyves listája.

Köszönjük, Tibor, hogy ilyen kedvesen fogadtad a felkérésünket! Hálásak vagyunk! 



Rácz-Stefán Tibor

top 5 könyves listája
...................................................


Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója
Tizenévesen ismerkedtem meg a sorozattal, a Harry Potter mellett ez volt a másik nagy kedvencem. Imádtam Mia csetlő-botló kalandjait, Grandmére beszólásait, és hát, Michael... 🙂 Ha valaki szereti a vicces, sodró lendületű regényeket, akkor ezt semmiképpen sem szabad kihagyni. Plusz, hát, mégiscsak egy hercegnős könyv. Naná, hogy olvasni kell!


Jay Asher - Tizenhárom okom volt
Tévésorozatban is zseniális, de azért könyvként az igazi Asher kultikusa. Hannah halálának a körülményeiből mindannyian rengeteget tanulhatunk, leginkább azt, hogy sosem tudhatjuk, egy-egy szavunk vagy tettünk milyen hatással lehet egy emberre, így jobb, ha kedvesek vagyunk a másikkal.


Margaret Atwood - A szolgálólány meséje
Hihetetlen, hogy több, mint harminc éve jelent meg ez a regény, de napjainkban vált igazán aktuálissá. A történet remekül felépített, a hősnővel könnyű szimpatizálni, Gileád pedig egy olyan borzasztó disztópia, ahol senki sem élne szívesen. (Épp ezért kell tennünk azért, hogy ne jussunk el odáig).


Jennifer L. Armentrout - Luxen sorozat
Armentrout sorozata jött, látott és győzött. A földönkívüli srác, és az imádnivaló lány cuki románca hamar meghódított, és minden hibája dacára tényleg megszerettem ezt a sorozatot. (És alig várom Luc történetét).


Adam Silvera - Inkább boldog
Pár hónapja olvastam, de biztos, hogy mindig emlékezni fogok rá. A főszereplője egy srác, aki egy új eljárással szeretné megváltoztatni magát, hogy ne legyen meleg, mert úgy érzi, csak így lehet boldog. Szívszorító, elgondolkodtató, és a maga nemében gyönyörű volt ez a regény.

Ella Fisher

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése