2018. december 5., szerda

Decemberi újdonságok külföldről {Steph}

Sziasztok Olvasók!
Eljött az év utolsó hónapja, ami szerintem sokat számára a legkedveltebb időszakot jelenti. Belefeledkezünk a karácsonyi forgatagba és több kevesebb sikerrel ráhangolódunk a szeretet ünnepére. Még mielőtt azonban magával sodorna minek az ünnepi sürgés-forgás és a karácsonyi láz, szeretnék – a már megszokott módon  megosztani Veletek néhány decemberi megjelenést a határon túlról. Ezennel nincs műfaj szerinti csoportosítás, viszont találtok egy-egy rövid kis összefoglalót a címek és borítók mellett, hátha meghozza a kedveteket a történethez is.
Nektek melyik borító tetszik a legjobban az alábbiak közül? 
Van olyan könyv, amit szívesen olvasnál is?
................................................................................................................................................................


Colleen Hoover – Verity
Verity Crawford, az ismert szerzőnő hanyatló egészségi állapota miatt képtelen befejezni könyvsorozatát, így férje Lowent, az anyagi problémákkal küzdő írót bízza meg a folytatással. Otthonukba költözve Lowen egy olyan kéziratra bukkan, amiben Verity titkai lapulnak. Minél közelebb kerül a férjhez, annál inkább kísérti a gondolat, hogy feltárja a férfi előtt a kéziratot, ami mindent megváltoztatna hármójuk kapcsolatában

Susan Bernhard – Winter Loon
A tizenöt éves Wes Ballot rideg nagyszülei gyámsága alá kerül anyja halála után. Míg apja felbukkanására vár, édesanyja rejtélyes halálának okára akar bukkani. Segítségére lesz egy helyi lány, aki szintén elvesztette édesanyját. Wet a rejtélyek felkutatása során próbál megküzdeni a múlttal és a családi démonokkal.

Susan Cunningham – Crow Flight 
Gin a logika és a programozás megszállottja. Hétköznapi teendőit is egy saját maga által kódolt program alapján végzi. Egy projekt alkalmával összekerül Felixszel, akivel egy számítógépes rendszeren keresztül vizsgálják a varjúk rendhagyó viselkedési formáját. Kutatásukkal eddig nem ismert rendszerekhez férnek hozzá, azon belül pedig számos titokra derítenek fényt.



M.K. England – The Disasters
Miután a nagymenő pilótát, Nax Hallt, kevesebb mint huszonnégy óra alatt kicsapják az elit Ellis Station űrakadémiáról, a Földre kényszerül visszatérni. Az út előtt azonban az akadémia terrortámadás áldozatává válik, és a népesség nagy része elpusztul. Csupán Nax és három másik társa marad életben, így rajtuk a sor, hogy visszavágjanak és fenntartsák az űrcivilizációt.

Meghan Scott Molin – The Frame-Up
MG Martin, a tehetséges képregényíró a rendőrség beavatottjává válik, mikor is felismerik, hogy a bűncselekmények ötletét képregényekből merítik. A helyszínen azonban mindig hátramarad egy jel, ami kedvenc képregényének szuperhősére vall. A jóképű Kildaire nyomozóval együtt erednek a bűnös nyomába, aki közelebb áll hozzá, mint gondolná.

Sarah Beth Durst – Fire and Heist
Sky Hawkins családjában az elismerés az első sikeresen levezényelt rablás után jár az embernek. Sky első „kincsvadászatát” azonban megnehezíti a tény, hogy sárkány vér csörgedezik az ereiben. A bűnöző életbe csöppenve egyre több bonyodalomba keveredik, miközben anyja eltűnésének okát és a hozzá hasonló félvérűek eredetét kutatja.

Steph Pfeiffer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése