Rólunk

Rólunk

Ella
Sziasztok, a nevem Ella Fisher. Régebben főként regényírással foglalatoskodtam, azonban az egyetemi pályafutásom megkezdése után erre túl kevés időm, illetve energiám maradt, ezért ma már inkább a könyvolvasás jelenti számomra a kikapcsolódást. Így kiélhetem a regények iránti szeretetem, miközben rengeteg élménnyel és tudással gazdagodom. Véleményem szerint, az egyik leghasznosabb hobbi az olvasás… és ha Te is ezt a bejegyzést olvasod, gyanítom, hasonló véleményen vagy.

Hogyha egy picit többet szeretnél tudni rólam, elárulom, hogy egy '95-ös születésű lány vagyok, aki a Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, gazdaságinformatika szakon. Az írói érámból sikerült egy kevésbé ismert kiadó gondozására bíznom egyik regényemet Szerencsekerék címmel, amit körülbelül 16 évesen kezdtem el írni az egyik legkedvesebb barátnőmmel. A magas eladási ár miatt ennek értékesítése nem bizonyult sikeresnek, azonban én ezt egy cseppet sem bánom. Szabadidőmben szeretek olvasni, blogokat böngészni, képeket és a saját blogomat szerkeszteni.

Azért indítottam ezt a blogot, mert szeretnék hasznos visszajelzést adni Nektek, olvasóknak az általam olvasott könyvekről, remélve, így segíthetek pár moly könyvvásárlási dilemmájában. Emellett remélem értékeléseim szórakoztatóak és informatívak lesznek számotokra, és a My Moonlight Library Blog egy olyan hellyé válhat számotokra, ahova szívesen jártok vissza böngészni.


Steph

Sziasztok, a nevem Steph Pfeiffer – én lennék a blog újdonsült társírója, és az a bizonyos „egyik legkedvesebb barátnő” is egyben, akivel együtt a Szerencsekerék íródott. Anno Ella bátorítására kezdtem el foglalkozni az írással, most pedig újra az ő oldalán folytatom azt. 
 
Íme, néhány mondat rólam, hogy ne csak egy név legyek a szemetekben. Lassan huszonharmadik életévemet töltöm, és az ELTE bölcsészettudományi karán végeztem anglisztika szakon. Hogy őszinte legyek, mindig is inkább nyelvészet párti voltam az irodalommal szemben, viszont az utóbbi időben mániákus könyvgyűjtővé váltam, és egyre több könyv fordul meg a kezem ügyében. Szívesen ismerkedek kortárs magyar írók műveivel, viszont az angol nyelvű könyveket manapság szívesebben olvasom eredeti nyelven. 

Nos, talán túl sokat elárul rólam, de őrült rajongója vagyok a Hannibal sorozatnak, imádom The Weeknd mocskos dalait és esküdni mernék, hogy a cseh sörnél nincs jobb. Ennyit a kulisszatitkokról.

Bízom benne, hogy számotokra hasznos és érdekes értékelésekkel jelentkezem majd a jövőben. Elsősorban angol nyelvű, itthon még ki nem adott könyvekkel fogok foglalkozni, de ne lepődjetek meg, ha más olvasmányomról is felkerül egy-egy review a blogra.

3 megjegyzés: